Denne e-mail er modtaget den 23 februar 2004.
Det er en falsk e-mail og det frarådes at sende oplysninger til afsenderen.
Dear Sir/Madam,
We were informed that your card is used by another person or stolen. It could happen if you have been shopping on-line, and someone got your "Billing information" including your card number. To avoid and prevent any billing mistakes and to refund your credit card, it is strongly recommended to proceed filling in the secure form on our site and applying for our Zero Liability program. This program is free and it will help us to investigate this accident.
Sincerely yours, Visa Support Assistant, Alwin Desagun.
Lad os se lidt på afsenderen:
Afsenderen af e-mailen er angiveligt Alwin Desagun der har adressen Visa Service [security@visa-security.com]
Et søg på google.com viser at Alwin Desagun er meget kendt og der advares kraftigt imod denne e-mail fra flere banker og stater i USA.
Der findes ikke en online website på http://www.visa-security.com
E-mailen afslører følgende om afsenderens e-mail adresse:
IP adressen 80.108.67.249 er tilhørende:
Hostmaster Chello Broadband
address: UPC Technology
address: Internet Services
address: Erlachplatz 116
address: A-1100 Vienna
address: Austria
E-mailen er afsendt med Outlook Express 6.0
Modtager du denne e-mail så besvar den ikke!
|